ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κωνσταντίνος Συριάνος
Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, (B.Sc)
Γεωπόνος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, (B.Sc)

Κωνσταντίνος Συριάνος

Ο Κωνσταντίνος Μ. Συριάνος είναι Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής (B.Sc) Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπόνος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, πτυχιούχος του τμήματος  Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου (B.Sc), Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πιστοποιημένος Σύμβουλος Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων από το Chartered Institute Of Environmental Health (London).

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στη βιομηχανία τροφίμων πάνω στο αντικείμενο της παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης των τροφίμων. Έχει ολοκληρώσει πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω στα συστήματα διαχείρισης και ασφάλειας των τροφίμων (ISO, AGRO, GLOBALGAP).

Είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος, της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους (ΟΕΔΒ) του συλλόγου και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης.

Από το 2008 έως σήμερα έχει παρακολουθήσει όλα τα σημαντικά συνέδρια και συμπόσια του κλάδου της Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, συνέδρια του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης, ενώ συμμετέχει ενεργά στην διοργάνωση τους ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής αυτών.

Από το 2012 έχει διοργανώσει σειρά ημερίδων και διαδραστικών εκδηλώσεων στον τόπο κατοικίας του και έχει επισκεφτεί ως ομιλητής όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Από το 2013 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Κιάτο Κορινθίας (Επιστημονικό Κέντρο Κλινικής Διαιτολογίας & Διατροφής). Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σικυωνίων, συμμετέχοντας ενεργά στα κοινά του τόπου του και αρθογραφεί τακτικά σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

“Η σωστή διατροφή δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Προσηλωθείτε στον στόχο σας!”